nieuws

 

Charter innovatieve overheid

Begin februari is een oproep geplaatst om mee te denken en te doen aan het opstellen van een charter voor een innovatieve overheid. Online is een start gemaakt wat tijdens het Slimmernetwerk Café I en de Stampij!fabriek verder is uitgewerkt. Nu is de conceptversie af!

Op het Slimmernetwerk Café van 28 februari 2013 is een groot aantal vernieuwers met elkaar in gesprek gegaan over hun activiteiten en welke verbindingen zij zien liggen. Daarnaast is tijdens de Stampij!fabriek van 15 maart 2013 de vraag gesteld hoe we de impact van de vernieuwingen met de factor 100 kunnen vergroten. Resultaat is een eerste conceptversie van de visie, verbindingen en eerste plannen die er zijn voor een innovatieve overheid.

De charter zetten we in als middel om de verbinding tussen verschillende initiatieven en initiatiefnemers te versterken, zichtbaar te maken wat er al gebeurt op het gebied van vernieuwing, de activiteiten die hieraan bijdragen te versterken en nieuwe activiteiten te ontplooien. We willen nu samen door naar een volgende stap. Schrijf en denk dus mee aan de charter voor een innovatieve overheid.

Klik hier voor het online document van de charter.