nieuws

 

I like Ambtenaar brengt trots terug in het ambtenarenvak!

100.000 likes. Dat is het streven van de vier finalisten die nog in de race zijn voor de titel van Jonge Ambtenaar van het Jaar 2013. Via Facebook, Twitter en Hyves kan iedereen vanaf vandaag ervaringen, tips en grappen over ambtenaren delen. Het resultaat van de campagne wordt tijdens de verkiezingsavond op 17 januari bekendgemaakt.

Iedereen kent wel een ambtenarengrap. Of een vooroordeel. En eerlijk? Sommige zijn best geestig. Of waar. En dat terwijl veel mensen ook positieve ervaringen hebben met ambtenaren. Neem de trouwambtenaar die er was op de mooiste dag van je leven. De agent die jouw Iphone terugbracht, of de straatreiniger die ervoor zorgt dat we op 1 januari weer door een schone straat kunnen lopen.

I Like Ambtenaar is er voor iedereen die een ambtenaar een compliment wil geven. Omdat je een goede ervaring met een ambtenaar hebt gehad, of omdat je er een kent die zich met hart en ziel inzet voor zijn/haar werk. Jouw vader, of moeder. Je vriend of vriendin, of de spits in jouw voetbalelftal. Omdat die gewoon heel goed, slim, cool, of creatief is. En omdat ‘ie niet naar huis gaat voordat een probleem is opgelost.

En… I Like Ambtenaar is er voor iedereen die zelf ambtenaar is en zich niet herkent in het gesomber over ‘al die ambtenaren die nooit wat presteren’. Omdat je trots bent op je werk en dat graag met anderen wil delen.

Help ons aan de 100.000 likes en deel je ervaringen, tips, filmpjes en grappen met ons via:

–         Twitter
–         Facebook

I Like Ambtenaar, samen voor een positievere maatschappij 

I Like Ambtenaar is een initiatief van de vier finalisten van de verkiezing voor Jonge Ambtenaar van het Jaar 2013 georganiseerd door FUTUR.

Voor meer informatie over de verkiezing ‘Jonge Ambtenaar van het Jaar’ en stichting Futur, kijk op de website.