nieuws

 

27 juni: Doetank Masterclass III- ‘probeer uit’

Woensdag 27 juni a.s. is alweer de derde Doetank Masterclass van dit jaar. Inmiddels is ook de locatie bekend. We zitten weer op een andere locatie dan de vorige twee keer, maar wel in dezelfde buurt: Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Een routebeschrijving vind je hier. De masterclass duurt van 9.15 – 13.30 uur en we zorgen uiteraard weer voor lunch.


Het thema van deze masterclass is ‘Probeer uit!’. We willen met elkaar kijken hoe je als Doetank je ideeen zo snel mogelijk om kunt zetten in concrete experimenten. De lopende Doetanks verschillen soms aanzienlijk in onderwerp en bevinden zich in verschillende fases. We willen graag zoveel mogelijk aansluiten bij waar jullie op dit moment mee bezig zijn. Daarom zullen we de komende weken samen met de Doetanks en de coaches het programma samenstellen. Zo kunnen we een Masterclass aanbieden die voor elke Doetank relevant is en aansluit op hun bezigheden. Nadere informatie over het programma volgt om die reden later.

De Masterclass de 27ste is in principe bedoeld voor de mensen die actief zijn in een Doetank. Moch je interesse hebben in het concept Doetanks en eventueel willen aanschuiven bij de Masterclass, neem dan contact op met Lobke van der Meulen, coordinator Doetanks van het Slimmernetwerk.

Tot de 27ste!

Houd ook de LinkedIngroep ‘Beter Werken in het Openbaar Bestuur’ in de gaten. Hier bediscussieren we veel onderwerpen die mogelijk uitmonden in Doetanks.

Of volg ons op Twitter: @Slimmernetwerk | #Slimnet