nieuws

 

5 juni: Slimmernetwerk Café met Innovatief in werk: Conferentie Ruimte voor Innovatie: Vertrouw op Verschil

Conferentie Ruimte voor innovatie: vertrouw op verschil
Dinsdag 5 juni  van 14.00 – 17.00 uur in het Museum voor Communicatie, Zeestraat 82, Den Haag. Tegemoetkoming in de kosten: 35 euro. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Download hier de uitnodiging!

Ruimte voor innovatie: vertrouw op verschil!
Hoe profiteren organisaties optimaal van de verschillende achtergronden en competenties van medewerkers? Wat is ervoor nodig om dat verschil toe te laten en te benutten voor kwaliteit en innovatie in organisaties? De NSvP en het Slimmernetwerk Café brengen vernieuwing in het debat over diversiteit en leggen daarbij expliciet de link met het thema innovatie. Daarom organiseren we gezamenlijk op 5 juni een interactieve conferentie voor iedereen die zich bij dit thema betrokken voelt. Direct inschrijven kan hier.

Achtergrond
In de huidige kenniseconomie is het van belang snel en flexibel in te kunnen spelen op veranderende vragen in de markt. Het zijn vooral de medewerkers op de werkvloer die in hun contacten met klanten en toeleveranciers veranderende klantvragen signaleren. Het zijn ook de medewerkers die zien waar verbeteringen mogelijk zijn in het productieproces. Het creëren van diverse teams, waarin deze individuele verschillen vertegenwoordigd zijn, is het startpunt voor het verhogen van innovatie. De uitgangspunten zijn beschreven in een speciaal Visiedocument.

Programma
Keynote speakers, best practices, discussietafels. Een actieve middag met alle ruimte voor kennisuitwisseling. Doel is op basis van deze middag partijen, inzichten en aanpakken te verbinden die relevant zijn voor het samenstellen van een toolbox diversiteit en innovatie. We nodigen professionals uit om een breed netwerk te vormen en via social media mee te denken, interessante vernieuwende benaderingen te verzamelen en mee te schrijven.

Aan de Conferentie werken onder andere mee: Sjiera de Vries (Lector Hogeschool Windesheim), Karen van Oudenhoven, (Decaan Universiteit Twente), Gùrcan Çelik (Clavis Consult), Ila Kasem (directeur Van de Bunt), Jeroen van der Zijde (VanderZijde advies), Karin Sorbi (Center for Sevant Leadership & Coaching), Valéry Oude Groen-van Rijswijk (Opportunity Advies), Aart Bontekoning (MAGMA), Sjoerd Kueter, (Youmentality), Joep Hofhuis, (Universiteit van Amsterdam), Alex Bunjes (HDI-advies), Tom Wùrdinger (VUmc), Margreet Xavier (AWVN/NCSI), Jan Hoetmer (Nedtrain), Lobke van der Meulen (Directeur Kafkabrigade), Thomas van Andel (Stichting Nederland Kennisland/ Kafkabrigade), Martine Maes (Stichting Nederland Kennisland), Iselien Nabben (Stichting Nederland Kennisland), Chris Sigaloff (voorzitter Stichting Nederland Kennisland).

Meer informatie?
Kijk op www.innovatiefinwerk.nl en op www.slimmernetwerk.nl  abonneer op de nieuwsbrief, volg ons op Twitter #rivov #slimnet of discussieer mee op de LinkedIn groep Denk Divers enSlimmerwerken in de publieke sector