nieuws

 

14 februari: Slimmernetwerk Café

Het eerste Slimmernetwerk Café in 2012 vieren we de aftrap van het Vernieuwde Slimmernetwerk. Dat doen we in Utrecht, bij Seats2Meet.

Het zou geen echt Slimmernetwerk Café zijn als we niet meteen vol aan de slag zouden gaan met scherpe discussies, nieuwe verbindingen en concrete actieplannen.

Debat

Er is ruimschoots aandacht voor de vraag of en hoe efficiënter werken hand in hand kan gaan met verbeterde dienstverlening. De grootste uitdaging hierin is dat beleidsmakers, managers en professionals in onderlinge afstemming moeten werken aan slimme en sociale innovatie. En dat kan alleen als ze dit kunnen doen binnen ‘lerende’ organisaties. Leden van het supportcomité zijn aanwezig om in debat te gaan.

Aan de slag

Verder werken we vanuit een aantal prangende vraagstukken aan de oprichting van een volgende generatie Doetanks. We illustreren aan de hand van het vernieuwde ontwerp voor de Doetank en de ambities uit het programma ‘Innoveren door Professionals’ wat leden van nieuwe Doetanks het komend jaar kunnen en mogen verwachten. Maar vooral gaan we ook aan de slag door te doen!

Bekijk het programma en meld je aan!