nieuws

 

25 april: Doetank Masterclass #2 – Ontwikkel!

Alle Slimmernetwerk Doetank(er)s nemen deel aan de Doetank opleiding. Die bestaat uit drie Masterclasses over het ontwerpen en ontwikkelen van slimmer werken interventies. Op 21 maart heeft de eerste Masterclass plaatsgevonden. Doetanks gingen aan de slag met het ‘ontdekken’ van hun vraagstuk. Zo gingen zij onder andere op zoek naar een exemplarisch praktijkverhaal, maakten ze een eerste stap met een anlayse van alle actoren en verplaatsen zich in deze actoren om het probleem vanuit hun perspectief te benaderen.

Woensdag 25 april 2012 vindt van 9.30 – 13.30 uur in Utrecht de tweede Masterclass plaats (exacte locatie volgt). Het thema van deze sessies is ‘Ontwikkel!’. We maken nu de stap van analyse naar actie. Tijdens de masterclass zullen de Doetanks de eerste stappen zetten naar het daadwerkelijk ontwikkelen van een interventie.

Opdracht voor de Doetanks voor deze masterlcass is om vóór 25 april de belangrijkste actoren die bij hun vraagstuk betrokken zijn, gesproken te hebben, inclusief de burger/ondernemer/professional van het praktijkverhaal.

De Doetank Masterclasses zijn besloten bijeenkomsten voor Doetanks. Als u interesse heeft om deel te nemen aan één van de huidige Doetanks of u heeft een vraagstuk waar u een Doetank voor wilt inzetten, dan kunt u een mail sturen naar lobke@kafkabrigade.nl.

Wij houden u uiteraard via de Slimmernetwerk website op de hoogte van de Doetanks en de Masterclasses!

Kijk hier voor meer informatie.