kennissen

 

PBLQ Zenc

Zenc is een ondernemend onderzoeks- en adviesbureau. Wij bevorderen een krachtige organisatie van de overheid en de zorgsector. Wij staan voor vernieuwing en procesverbetering, met de nadruk op realiseerbaarheid.

De overheid zal de komende jaren sterk veranderen. Zij wordt meer procesgericht.  De overheid gaat werken op basis van een gemeenschappelijke infrastructuur. Hiermee realiseert zij betere dienstverleningen vermindert zij administratieve lasten. Ook komt zij beter tegemoet aan de maatschappelijke en politieke opgaven.

De huidige financiële krapte is zo’n opgave. Dit vraagt van publieke organisaties betere resultaten tegen minder uitvoeringskosten. Het is onze visie  dat de overheid door middel van een goede organisatie van de informatiehuishouding betere resultaten haalt.

Klik hier voor de website van Zenc.